Weekend 01/04/2023

Reserven Promo 3 Dames Kortemark – Wivo Wingene 0-3 (11-25,13-25,10-15)

Onze beloften speelden een zeer goede wedstrijd. Met stevige opslagdruk en mooie aanvallen werden de 1ste en de 2de set gewonnen. De 3de set begon gelijkopgaand maar éénmaal halverwege begon de Wivo-motor terug op volle toeren te draaien en ook deze set was de onze. Wij bedanken Chiara Devriese en Ellen Vancauwenberghe om onze rangen te komen vervoegen. Prroooffiiiccciiiaaaatttt!!!

Hoofd Promo 3 Dames Kortemark – Wivo Wingene 0-3 (12-25,19-25,22-25)

De 1ste set begon gelijkopgaand maar met Anse Claeys aan de opslag kwam Wivo 4 punten voor. Receptiefouten van Wivo brachten de thuisploeg terug in de set. Met Julie Neirynck aan de opslag bouwde Wivo echter een stevige kloof op en de 1ste set was duidelijk de onze. Bij het begin van de 2de set maakte Wivo te veel individuele fouten en Wivo was op achtervolgen aangewezen (9-3). Time-outs brachten soelaas en naar het einde van deze set toe was Wivo terug de betere ploeg. Hierbij noteren wij stevig aanvallen en killing-blokwerk van Silke Depaepe. Ook bij het begin van de 3de set was Wivo op achtervolgen aangewezen en dit bleef eigenlijk veel te lang duren. Pas bij 20-20 kon wivo met Anse Claeys aan de opslag het verschil maken. Pppprrrrooofffiicciiiaaattt!!!!

Reserven 3e Nationale Elkerlyck Zwevezele – Wivo Wingene 2-1 (25-12,18-25,15-6)

Hoofd 3e Nationale Elckerlyc Zwevezele – Wivo Wingene 3-2 (25-8,19-25,10-25,25-21,15-12)

Afgelopen weekend stond de derby op het programma. Een prestigematch waar beide ploegen gebrand waren om te winnen. In de eerste set lukte niet veel voor Wivo, Zwevezele starte sterk aan de match met het geluk aan hun zijde. Een set om snel te vergeten. De tweede set begon gelijkopgaand maar Wivo kon een kleine voorsprong opbouwen en deze vasthouden tot het einde van de set. Set 3 een kopie van de eerste set maar dan omgekeerd. Wivo speelde een heel sterke set waar Zwevezele niets tegenover kon zetten. De vierde set verliep dan weer in het voordeel van Zwevezele net als de tiebreak. Een jammerlijk verlies maar op naar de bekerfinale volgend weekend 

Komende wedstrijden

Geen competitiewedstrijden komend weekend. ENKEL op paasmaandag 10 april spelen onze 3e nationale dames de finale van de nationale beker van West-Vlaanderen. Daarin nemen ze het om 15u op tegen 1e nationale Bevo Roeselare. Wil je komen kijken en een namiddag hoogstaand volleybal zien, dan plan je maandag best een trip naar Sporthal Haneveld in De Haan!!! Supporters in het blauw meer dan welkom!!!!