Weekend 27/08/2022

Wivo Wingene seizoen 22-23 is van start. We hopen met  4 seniorenploegen en 3 jeugdploegen dat de supporters goed hun weg vinden naar  onze WIVO-arena.

Op zondag 18 september houden wij alvast ons eerste WIVO-ontbijt!!De ideale gelegenheid om met familie, vrienden te ontbijten in de Tuimelaar. Inschrijven kan nog tot 4 september!! We nodigen jullie alvast uit! Alle info kan je volgen op www.wivowingene.be of op facebook en instagram!

PROMO 3 Dames

Bekerwedstrijd Loppem Promo4 – Wivo wingene Promo3 : 0 – 3

Vanaf het begin van de 1ste set bouwde Wivo met Mira Delahaye aan de service een stevige kloof op. Halverwege ging Wivo echter te vaak (onnodig) in de fout en de thuisploeg kon tot op 2 punten naderen. Met stevig opslagwerk van Anse Claeys en mooie middenaanvallen van Silke Depaepe maakte Wivo daarna het verschil. De 2de set begon vrij gelijkopgaand en zo bleef het tot halverwege (15-15). Vanaf dat moment scoorde Virginie Deprez met enkele prachtige hoekaanvallen en zodoende was de 2de set ook de onze. Tijdens de 3de set was Wivo de betere ploeg van begin tot einde. Prooofffiiicciaaatttt!!!!! Op naar de volgende ronde.

PROMO 4 Dames

Bekerwedstrijd Gullegem promo3 – Wivo Wingene: 3-0

Met een absoluut minimum aan speelsters, bijgestaan door 2 jeugdspeelsters, reisden we af naar Gullegem voor de eerste officiële confrontatie van het nieuwe seizoen. Reeds van bij het opwarmen viel het op dat de tegenstand met de nodige discipline behoorlijk wat geschut zou brengen. De eerste set was een ware wake-up call. De stevige opslagen zetten ons meteen onder zware druk waar we geen tegenwoord op hadden. De weinige kansen die we kregen om op te bouwen werden vrijwel meteen afgemaakt met een krachtige aanval. Snel was het voorbij met een stand  van 25-6.

De tweede set leek een ommekeer te brengen, met een kleine wissel in de rangen en een positieve ingesteldheid binnen de ploeg. De ploeg die ons steevast had weggespeeld was in de tweede set zowaar op achtervolgen aangewezen. Toch speelde de opslagdruk ons weer parten en was de voorsprong snel verdwenen. 25-12 De derde set bracht enkel meer van hetzelfde verhaal. Met een opgeheven hoofd moesten we met het met een eindstand van 25-9 bekennen tegen een Gullegem die duidelijk betere partij was.

Op naar de competitie nu, alvast bedankt aan Lara en Axelle, onze jeugdspeelsters en de talrijke supporters. Speelden voor dames 4: Chiara, Sielke, Emma, Margaux, Lara en Axelle