Wivo Wingene sluit seizoen af in stijl

Einde seizoen: Barbecue Wivo Wingene

Op vrijdag 28 april konden wij een volle zaal ontvangen voor onze jaarlijkse barbecue. We dronken samen een aperitief, aten een overheerlijke barbecue en konden afsluiten met een ijsje.

De kinderen konden genieten van de kinderanimatie en balspelen in de sporthal. Terwijl jong en oud op de tonen van onze Dj konden meezingen of dansen. Het was een mooie aflsuiter voor seizoen 22-23 en bedanken alle aanwezigen en vooral de helpende handen. We hopen jullie volgend seizoen terug te mogen verwelkomen in de Wivo-arena!!

Wivo Wingene kom op tegen kanker volleybalmarathon!

Zondag organiseerde een enthousiaste bende uit Wivo Wingene een volleybalmarathon van maar liefst 12 uren. Dit allemaal tvv kom op tegen kanker. Iedereen is wel ergens gelinkt met iemand die deze ziekte moet dragen en zo ontstond enkele jaren geleden dit warm initiatief.

Van overal uit West-Vlaanderen kwamen ploegen volleyballen drie tegen drie, er werd veel gespeeld, veel gebabbeld en plezier gemaakt. We hadden zelfs spelers uit Aalst, St-Niklaas en Ninove. Allemaal met 1 doel, een mooi centje binnenhalen voor kotk. We hadden in totaal 50 ploegen die de strijd aangingen. Dit zal alvast een mooie opbrengst worden voor kotk.

Een grote pluim voor de organisatie!!! En merci aan alle helpers en spelers!! Tot volgend jaar!!